Akutbehandling

Er der sket en skade?

Hvis du får pludselige opstået tand problemer, skal du kontakte os hurtigst muligt, så vi sammen kan vurdere om du skal tilses af en tandlæge samme dag eller om du skal have en ny tid.

Ring til os på tlf. 64 41 55 80 eller  64 46 24 85

Uden for normal åbningstid

Kontakt i stedet Tandlægevagten eller Tandskadevagten: 

Ved mindre tandskader og tandpine

Tandlægevagten

Tlf. 9944 0809
Tandlægevagtens hjemmeside

Tandlægevagten
Tandlægevagten udfører nødbehandlinger, som ikke kan vente, til vi åbner igen. Det kan for eksempel være smertebehandling og akut behandling i forbindelse med tandpine, mindre skader på dine tænder og tabte fyldninger.
  • Du kan ringe til tandlægevagten og bestille tid lørdage, søndage og helligdage fra klokken 9 -12 i en af regionens to tandklinikker.
  • Du skal møde ind til behandling mellem klokken 10 og 12 efter nærmere aftale pr. telefon. Færdigbehandling kan foregå efter kl. 12 afhængig af opgavens omfang og travlheden på klinikken.

Du kan blive behandlet hos tandlægevagten to steder i Region Syddanmark:

Tandlægevagten Fyn
Den Regionale Tandpleje
Heden 7, 3. sal
5000 Odense C
Find vej

Tandlægevagten Syd- og Sønderjylland
Den Regionale Tandpleje
Sundhedshuset Sct. Joseph
Nørregade 63 A
6700 Esbjerg
Find vej

Betaling

Tandlægevagten drives efter sygesikringsoverenskomsten. Det vil sige, at bopælskommunen betaler for behandling af børn og unge under 18 år, som er danske statsborgere. Voksne betaler selv for behandling og skal desuden betale et tillæg for at blive behandlet uden for den almindelige åbningstid.
Prisen vil minimum være 900 kroner på lørdage samt jule- og nytårsaftensdag og minimum 1.202 kroner på søndage og helligdage. Du skal forvente at afregne med tandlægevagten med det samme. Den nøjagtige pris afhænger af den behandling, du får.

Ved akut tandskade i forbindelse med en ulykke

Tandskadevagten

Tlf. 7011 0707
Tandskadevagtens hjemmeside

Tandskadevagt
Får du en akut tandskade i forbindelse med en ulykke uden for vores åbningstid, kan du ringe til Tandskadevagten for at få behandling.

Hvis du for eksempel har slået en tand ud i forbindelse med en ulykke, eller har skadet dine tænder uden for tandlægens almindelige åbningstid, kan personalet på sygehusenes skadestuer i Odense, Esbjerg, Vejle og Kolding tilkalde en tandlæge, der kan behandle dig på skadestuen.

Behandlingen er dækket af sygesikringen.
Det er vigtigt at du ringer først.

Her kan du få behandlet ulykkesbetingede tandskader:

Odense Universitetshospital
Sdr. Boulevard 29
5000 Odense C
Find vej

Sydvestjysk Sygehus Esbjerg
Finsensgade 35
6700 Esbjerg
Find vej

Sygehus Lillebælt Vejle
Beriderbakken 4
7100 Vejle
Find vej

Sygehus Lillebælt Kolding
Skovvangen 2-8
6000 Kolding
Find vej